IQOS diagnose gereedschap

Laten we uw IQOS problemen oplossen

Selecteer uw apparaat om relevante inhoud te krijgen

IQOS 3.0 DUO

De IQOS 3 DUO kan u twee keer achter elkaar gebruiken zonder de Holder tussentijds een extra keer op te hoeven laden.
Selecteer

IQOS Multi

Wanneer de IQOS MULTI voledig is opgeladen kunt u 10 keer ononderbroken achter elkaar genieten van uw tabakservaring.
Selecteer

IQOS 3.0

De IQOS 3 is ontworpen om geweldig in de hand te liggen, daarnaast geeft het u honderden opties om het apparaat aan te passen naar uw voorkeur.
Selecteer

IQOS 2.4 Plus

De IQOS 2.4 PLUS is bedoeld om u te laten verbinden met onze Bluetooth app, om u te laten beginnen met de nieuwste mogelijkheden zoals het koppelen van apparaten en veel meer.
Selecteer

Mijn eerste ervaring met IQOS 3 DUO

Ontdek hoe je het beste je IQOS-apparaat kunt gebruiken.

Extra ondersteuning

Email

Stuur ons je vragen en we zullen ze zo snel mogelijk beantwoorden
contact.cw@iqos.com
VRAAG VERZENDE

Telefoon

Praat met een van onze experts en krijg de hulp die jij nodig hebt
+5999 690 8164

Dit tabaksproduct schaadt uw gezondheid en is verslavend
Deze website bevat informatie over een product dat tabak bevat en enkel mag worden gebruikt door rokers van 18 jaar of ouder die in Curacao wonen.
Ben je ouder dan 18 jaar en roker of gebruiker van andere nicotine producten?