Terug

IQOS 2.4 Plus Troubleshoot

Probeer de volgende stappen

IQOS 2.4 Plus werkt bij een temperatuur tussen de 10 °C en 40 °C.

Als de omgevingstemperatuur laag is, probeer dan de houder in je handen op te warmen (minimaal 1 minuut).

Je hoeft maar 1 keer op de knop op de houder te drukken om het verwarmingselement te activeren.

Zodra het indicatielampje constant brandt, kun je beginnen met genieten.

Zorg ervoor dat je daarna niet nogmaals op de knop op de houder drukt, want hierdoor kan je apparaat uitgeschakeld worden.

Gebruik een IQOS-schoonmaakstaafje om de connector van de houder schoon te maken (deze bevindt zich aan de onderkant van het apparaat).

Zorg ervoor dat de connector van de houder droog is.

Controleer of de zakoplader is ingeschakeld*, aangesloten is op een stopcontact** en of deze opgeladen is (tenminste twee witte lampjes die constant branden).

Plaats de houder in de zakoplader (onthoud dat de magnetische connector van de houder naar beneden gericht moet zijn) en wacht 10 minuten of totdat de houder volledig opgeladen is (het bovenste lampje van de zakoplader is wit en brandt constant).

* Druk 1 keer op de aan-uitknop van de zakoplader en kijk of de lampjes gaan branden. Zo niet, druk de knop dan opnieuw in en houd deze 3 seconden vast.

** Het kan zijn dat USB-poorten van laptops niet voldoende spanning hebben om je zakoplader op te laden wanneer deze volledig leeg is.

Kijk of je adapter of USB-kabel beschadigd is.

Als je schade constateert, probeer het dan opnieuw met een nieuwe adapter en kabel.

IQOS-apparaten zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik met officiële of goedgekeurde IQOS-adapters voor optimaal opladen.

Zorg ervoor dat je zakoplader ingeschakeld is*.

Steek deze in een stopcontact (minstens 20 minuten). Wij raden je aan om deze volledig op te laden. Dit duurt 2 uur.

* Druk 1 keer op de aan-uitknop van de zakoplader en kijk of de lampjes gaan branden. Zo niet, druk de knop dan opnieuw in en houd deze 3 seconden vast.

** Het kan zijn dat USB-poorten van laptops niet voldoende spanning hebben om je zakoplader op te laden wanneer deze volledig leeg is.

Reset je zakoplader.

Druk de aan-uitknop en de bluetoothknop tegelijkertijd in, houd deze 3 seconden vast en laat deze dan los. Na het loslaten van de knoppen, zullen alle lampjes van de zakoplader kort knipperen.

Gebruik een IQOS-schoonmaakstaafje om de connector van de houder schoon te maken (deze bevindt zich aan de onderkant van het apparaat).

Zorg ervoor dat de connector van de houder droog is.

Plaats de houder opnieuw in de zakoplader (onthoud dat de magnetische connector van de houder naar beneden gericht moet zijn).

Werkt het nog steeds niet?

Het spijt ons dat we je probleem niet kunnen oplossen. Als je nog garantie hebt op je apparaat en ons beleid van toepassing is op je probleem, zorgen wij graag voor een vervangend apparaat.

Neem contact op met een medewerker van onze klantenservice of bezoek een van onze IQOS-winkels om na te gaan wat er qua garantie en/of reparatie mogelijk is.

WINKELZOEKER
Dit tabaksproduct schaadt uw gezondheid en is verslavend
Deze website bevat informatie over een product dat tabak bevat en enkel mag worden gebruikt door rokers van 18 jaar of ouder die in Curacao wonen.