TERUG

IQOS 3 Multi Problemen Oplossen

Probeer de volgende stappen

IQOS 3 Multi werkt bij een temperatuur tussen de 0 °C en 50 °C.

Als de omgevingstemperatuur laag is, probeer dan de houder in je handen op te warmen (minimaal 1 minuut).

Je hoeft maar 1 keer op de knop van het apparaat te drukken om het verwarmingselement te activeren*.

Zodra het indicatielampje constant brandt, kun je beginnen met genieten.

Zorg ervoor dat je daarna niet nogmaals op de knop op de houder drukt, want hierdoor kan je apparaat uitgeschakeld worden.

* Het verhittingsproces start alleen als het dekseltje aan de bovenkant open blijft.

Reset je apparaat.

Druk de knop van je apparaat in en houd deze 8 seconden vast.

Alle lampjes zullen kort gaan branden en knipperen om aan te geven dat je apparaat gereset is.

Zorg ervoor dat je apparaat ingeschakeld is*.

Steek het in een stopcontact** (minstens 20 minuten). (Het dekseltje aan de bovenkant moet dicht zijn). Wij raden je aan om het volledig op te laden. Dit duurt 75 minuten.

* Druk 1 keer op de knop en kijk of de lampjes gaan branden. Zo niet, druk de knop dan opnieuw in en houd deze 4 seconden vast.

** Het kan zijn dat USB-poorten van laptops niet voldoende spanning hebben om je apparaat op te laden wanneer het volledig leeg is.

Werkt het nog steeds niet?

Het spijt ons dat we je probleem niet kunnen oplossen. Als je nog garantie hebt op je apparaat en ons beleid van toepassing is op je probleem, zorgen wij graag voor een vervangend apparaat.

Neem contact op met een medewerker van onze klantenservice of bezoek een van onze IQOS-winkels om na te gaan wat er qua garantie en/of reparatie mogelijk is.

WINKELZOEKER
Dit tabaksproduct schaadt uw gezondheid en is verslavend
Deze website bevat informatie over een product dat tabak bevat en enkel mag worden gebruikt door rokers van 18 jaar of ouder die in Curacao wonen.