Terug

IQOS 3 MULTI Details

IQOS is eenvoudig en intuïtief in gebruik.

Kijk hier voor meer informatie.

Snel aan de slag

De basis voor je beleving van verhitte tabak.

Batterij en opladen

Een heel eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen stap.

Houd het apparaat schoon

Het dagelijks schoonmaken van je apparaat garandeert een consistente tabaksbeleving.

Onze IQOS-schoonmaakhulpmiddelen helpen je om je apparaat in een goede staat te houden.

Tips

Onthoud dat je apparaat volledig opgeladen dient te zijn voor 10 achtereenvolgende sessies.

Draai niet aan de tabakstick terwijl je deze in de houder plaatst, dit kan het verwarmingselement beschadigen.

Je hoeft maar 1 keer op de knop op de houder te drukken om het verwarmingselement te activeren.

Zodra het indicatielampje constant brandt, is het apparaat klaar voor gebruik.

Nog een keer op de knop drukken kan het apparaat uitschakelen.

Als het lampje wit blijft branden, kun je beginnen met genieten!

Denk eraan om de batterij van je zakoplader dagelijks op te laden om zeker te zijn van continue tabaksgenot. Laad de batterij op wanneer je je telefoon oplaadt.

*Opladen in een stopcontact gaat sneller dan via USB-poorten van een laptop.

Maak je houder elke dag schoon met onze IQOS-schoonmaakhulpmiddelen om zeker te zijn van een consistente IQOS-beleving.

Dit tabaksproduct schaadt uw gezondheid en is verslavend
Deze website bevat informatie over een product dat tabak bevat en enkel mag worden gebruikt door rokers van 18 jaar of ouder die in Curacao wonen.