IQOS diagnose gereedschap

Laten we uw IQOS problemen oplossen

Selecteer uw apparaat om relevante inhoud te krijgen

Welk deel van uw apparaat werkt niet?

IQOS 3.0 DUO

De IQOS 3 DUO kan u twee keer achter elkaar gebruiken zonder de Holder tussentijds een extra keer op te hoeven laden.
_aqure.select

IQOS Multi

Wanneer de IQOS MULTI voledig is opgeladen kunt u 10 keer ononderbroken achter elkaar genieten van uw tabakservaring.
_aqure.select

IQOS 3.0

De IQOS 3 is ontworpen om geweldig in de hand te liggen, daarnaast geeft het u honderden opties om het apparaat aan te passen naar uw voorkeur.
_aqure.select

IQOS 2.4 Plus

De IQOS 2.4 PLUS is bedoeld om u te laten verbinden met onze Bluetooth app, om u te laten beginnen met de nieuwste mogelijkheden zoals het koppelen van apparaten en veel meer.
_aqure.select

Mijn eerste ervaring met IQOS 3 MULTI

Ontdek hoe je het beste je IQOS-apparaat kunt gebruiken.

Een diagnose van je IQOS 3 MULTI-apparaat stellen

Hulp en ondersteuning voor jouw apparaat.

Dit tabaksproduct schaadt uw gezondheid en is verslavend
  • Nederlands

Voer uw geboortedatum in om te bevestigen dat u een volwassen gebruiker van nicotine of tabaksproducten bent.

Bevestigen

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website bevat informatie over onze rookvrije producten en we hebben uw leeftijd nodig om er zeker van te zijn dat u een volwassene bent die verblijft op Curaçao en die anders zou blijven roken of nicotineproducten zou blijven gebruiken. Onze nicotine- en tabaksproducten zijn geen alternatief voor stoppen en zijn niet bedoeld als hulpmiddel bij het stoppen. Ze zijn niet zonder risico. Ze bevatten nicotine, wat verslavend is. Alleen voor gebruik door volwassenen. Bezoek de pagina met belangrijke informatie van deze website voor meer informatie over de risico's.