My IQOS logo

Problemen met de IQOS 3 DUO oplossen

Probeer ons online diagnostische hulpmiddel om je in enkele stappen te helpen bij het vinden van een oplossing voor problemen met het apparaat.

Klik om te starten

Woman holding her grey IQOS - IQOS charging slowly

Laad je IQOS te langzaam op?

1. Gebruik de officiële IQOS-kabel en voedingsadapter, omdat het opladen van je IQOS via de USB-poort van een computer of het gebruik van een kabel van derden minder doeltreffend is.

2. Als de IQOS 3 DUO-pocketoplader al volledig is opgeladen wanneer je deze aansluit op een voeding kan het statuslampje gaan knipperen. Dit is normaal. Als de batterij van de IQOS 3 DUO-pocketoplader leeg is, is het nodig om deze tot 20 minuten op te laden voordat de statuslampjes gaan branden.

De IQOS opladen

Two people talking at a table bar, one smokes IQOS and the other uses his phone

Knipperen dat statuslampjes?

1. De witte lampjes knipperen twee keer: E kan een probleem zijn met de temperatuur van de IQOS 3 DUO. Laat het apparaat afkoelen of warm het op met je handen. Als dit niet het geval is, plaats de IQOS 3 DUO-houder dan in de pocketoplader voor een automatische schoonmaak.

2. De rode lampjes knipperen: Probeer het apparaat te resetten. Neem contact met ons op als de lampjes blijven knipperen. Wij kunnen helpen.

Man with a gold IQOS Duo and a mobile in his hands

Je IQOS resetten

Als je IQOS 3 DUO opgeladen is maar niet werkt, kan het nodig zijn om het apparaat te resetten. Druk op dek nop op de oplader tot de lampjes doven en laat de knop daarna los. Alle statuslampjes doven, knipperen twee keer en lichten langzaam op. Dit geeft aan dat het resetten is gelukt.

Man cleaning his IQOS holder

Stroomt de lucht niet zoals het hoort door het apparaat?

Het kan nodig zijn om de IQOS 3 DUO-houder schoon te maken.

1. Wacht tot het apparaat is afgekoeld en schuif daarna de kap omhoog en van het apparaat.t.
2. Voer de IQOS Schoonmaakborstel in en draai deze voorzichtig rond. Doe dit regelmatig om het ophopen van tabak te verminderen.
3. De borstel kan sommige delen van je apparaat, waaronder de verwarmingskamer, niet bereikbaar. Gebruik voor deze delen de schoonmaakstaafjes. Ga voorzichtig te werk om te voorkomen dat het verwarmingselement defect raakt of beschadigt.

Ontdek hoe je de houder schoonmaakt

A mobile and a gold IQOS kit on a table

Verwarmingselement gebroken of andere schade?

Het verwarmingselement kan breken als je te hard op de houder duwt tijdens het schoonmaken. Maak deze voorzichtig schoon en plaats de HEETS-sticks zonder deze te draaien.

Laat het ons weten als het apparaat beschadigd is. Wij controleren of je in aanmerking komt voor vervanging. Als dit het geval is, regelen we dit voor je.

Maar dit is nog niet alles. Meer nuttige informatie vind je in de gebruikershandleiding van de IQOS 3 DUO.

Onze gebruikershandleiding van de IQOS 3 DUO geeft meer informatie over de werking en functionaliteit van je apparaat.

Download de gebruikershandleiding van onze IQOS 3 DUO

Try IQOS before you buy.

It’s worth the switch. But why take our word for it? Try it yourself. IQOS is available for free trials before purchase. Simply fill out the form below and we’ll get in touch with you.

Dit tabaksproduct schaadt uw gezondheid en is verslavend
  • Nederlands

Voer uw geboortedatum in om te bevestigen dat u een volwassen gebruiker van nicotine of tabaksproducten bent.

Bevestigen

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website bevat informatie over onze rookvrije producten en we hebben uw leeftijd nodig om er zeker van te zijn dat u een volwassene bent die verblijft op Curaçao en die anders zou blijven roken of nicotineproducten zou blijven gebruiken.Onze nicotine- en tabaksproducten zijn geen alternatief voor stoppen en zijn niet bedoeld als hulpmiddel bij het stoppen. Ze zijn niet zonder risico. Ze bevatten nicotine, wat verslavend is. Alleen voor gebruik door volwassenen.Bezoek de pagina met belangrijke informatie van deze website voor meer informatie over de risico's.