Met welke IQOS kunnen we je helpen?

Op weg met je IQOS 3 DUO

1. Tik op de knop op je IQOS 3 DUO-pocketoplader om het batterijniveau te controleren. Is het niveau laag? Sluit het apparaat dan aan op een stopcontact met behulp van een IQOS AC-voedingsadapter en kabel.

2. Druk vier seconden op de knop op je pocketoplader om hem in te schakelen. Controleer vervolgens het batterijniveau met de statuslampjes op je IQOS 3 DUO-houder Twee lampjes: de batterij is volledig opgeladen (gereed voor twee keer gebruiken) Een lampje: het apparaat is gebruiksklaar. Geen lampjes: geen voeding, het is tijd om de houder op te laden.

3. Plaats een HEETS-stick voorzichtig in de houder, zonder hem te draaien. Druk de knop op de houder in. Een trilling en een langzaam knipperend lichtje geeft aan dat het apparaat bijna gebruiksklaar is. Twee trillingen en beide statuslampjes aan: het apparaat is gebruiksklaar.

4. Als je nogmaals twee trillingen voelt, is je IQOS-tijd bijna voorbij. Schuif de houder open, verwijder de HEETS-stick, schuif de houder dicht en tik vervolgens op de knop op de houder om de status van de houder te zien. Vergeet niet dat een lampje betekent dat je het apparaat nog een keer kan gebruiken. Je moet de houder na het volgende gebruik weer in de pocketlader plaatsen.

5. Wanneer de houder in de pocketoplader is geplaatst, knipperen de lampjes om aan te geven dat de houder wordt opgeladen. Als beide lampjes aan blijven is de houder gereed om uit de oplader te worden verwijderd.

Je IQOS 3 DUO opladen

1. Tik op de knop op je IQOS 3 DUO-pocketoplader om het batterijniveau te controleren. Als het bovenste lampje knippert, geeft dit aan dat de batterij bijna leeg is en moet de pocketoplader op een stopcontact worden aangesloten met een IQOS AC-adapter en kabel. Een knipperend lampje geeft aan dat de batterij wordt opgeladen. Als de statusbalk vol is, is het apparaat volledig opgeladen en kan het tot 20 keer worden gebruikt.

2. Controleer de statuslampjes op je IQOS 3 DUO-houder. Twee lampjes: de houder is volledig opgeladen en kan twee keer worden gebruikt. Een lampje geeft aan dat je het apparaat nog een keer kunt gebruiken. Geen lampjes: de batterij is leeg en moet worden opgeladen.

3. Schuif de houder open, verwijder de HEETS-stick, schuif de houder dicht en plaats hem in de pocketoplader. Als twee kleine lampjes op de pocketoplader gaan knipperen, betekent dit de houder wordt opgeladen. Als ze stoppen met knipperen, is de houder opgeladen en gebruiksklaar.

De IQOS 3 DUO schoonmaken

1. Wacht tot je IQOS 3 DUO-houder is afgekoeld en schuif daarna de kap eraf.

2. Tik tegen de houder om losse tabak te verwijderen en steek daarna de schoonmaakborstel in de houder. Draai de borstel vervolgens twee of drie keer voorzichtig in de houder en verwijder hem daarna.

3. Maak je apparaat zo vaak mogelijk schoon. Vergeet niet dat je het verwarmingselement niet mag schoonmaken en vergeet niet om de kap van boven naar beneden schoon te maken. Een schoon apparaat zorgt voor een optimale smaakervaring. Zo eenvoudig is het.

Tips die we met je willen delen

Man unpacking IQOS

Het batterijniveau in het oog houden

Laad je IQOS 3 DUO-pocketoplader elke dag op. Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat IQOS-apparaat altijd gebruiksklaar is. Gebruik altijd een wandstopcontact en probeer het apparaat tegelijk met je mobiele telefoon op te laden.

Tutorial bekijken

Maar dit is nog niet alles. Meer nuttige informatie vind je in de gebruikershandleiding van de IQOS 3 DUO.

Onze gebruikershandleiding van de IQOS 3 DUO geeft meer informatie over de werking en functionaliteit van je apparaat.

Download de gebruikershandleiding van onze IQOS 3 DUO.

Is er iets waar we nog geen uitleg over hebben gegeven?

Je kunt ons op twee manieren bereiken.

• Like button icon
    Stuur ons een bericht op Facebook

We zijn heel sociaal op onze social media.
    Als je ons een vraag stuurt,
    reageren we binnen enkele minuten op je bericht.

Onze Facebook-pagina
  • Speaker icon
    Stuur ons een tweet

Ons Twitter-account is elke dag van
    xx tot xx bereikbaar. Tweet ons je vragen en
    we reageren binnen enkele minuten.

Stuur ons een Tweet
  • Email icon
    Stuur ons een e-mail

Schrijf ons.
    Ons Postvak IN overstroomt nooit.

Stuur ons een e-mail
  • Phone icon
    Elke vraag verdient een antwoord

Misschien werd je vraag al eerder gesteld.
    Blader door onze FAQ's om erachter te komen of er
    al een antwoord op je vraag is.

Blader door onze FAQ's
  • Phone icon
    Bel ons

Soms wil je liever een echte stem horen.
    Dat begrijpen we. Daarom word je rechtstreeks doorgestuurd
    naar een IQOS-expert als je onze klantenservice belt.

Neem contact op

Try IQOS before you buy.

It’s worth the switch. But why take our word for it? Try it yourself. IQOS is available for free trials before purchase. Simply fill out the form below and we’ll get in touch with you.

Dit tabaksproduct schaadt uw gezondheid en is verslavend
  • Nederlands

Voer uw geboortedatum in om te bevestigen dat u een volwassen gebruiker van nicotine of tabaksproducten bent.

Bevestigen

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website bevat informatie over onze rookvrije producten en we hebben uw leeftijd nodig om er zeker van te zijn dat u een volwassene bent die verblijft op Curaçao en die anders zou blijven roken of nicotineproducten zou blijven gebruiken.Onze nicotine- en tabaksproducten zijn geen alternatief voor stoppen en zijn niet bedoeld als hulpmiddel bij het stoppen. Ze zijn niet zonder risico. Ze bevatten nicotine, wat verslavend is. Alleen voor gebruik door volwassenen.Bezoek de pagina met belangrijke informatie van deze website voor meer informatie over de risico's.