IK BEN MIJN WACHTWOORD VERGETEN?


Continue with login
OF

FAQ

Verhitten-Niet-Verbranden Technologie

Wat voor een soort product is IQOS?
IQOS is een alternatief voor volwassen rokers die anders zouden doorgaan met roken en die willen genieten van echte tabak zonder de vele nadelen van sigaretten, zoals as of rook. IQOS is niet bedoeld voor mensen die nog nooit gerookt hebben of gestopt zijn.

IQOS is ons meest geavanceerde rookvrije product dat verfijnde elektronica gebruikt om tabak te verhitten in plaats van deze te verbranden, zodat er een smaakvolle nicotinehoudende damp vrijkomt.

IQOS en HEETS-tabaksticks zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Voor meer details verwijzen we je naar het gedeelte met Belangrijke Informatie.
Helpt IQOS mij om te stoppen met roken?
Nee. IQOS is geen stoppen-met-roken-apparaat, noch is het bedoeld als apparaat om je te helpen bij het stoppen met roken. Als je je zorgen maakt over de nadelige gevolgen van roken, kun je het beste met roken stoppen.
Produceert IQOS rook?
Nee, IQOS produceert geen rook, omdat er geen tabak verbrand wordt. IQOS genereert tabaksdamp en dat is wat je ziet als je IQOS gebruikt.
Wat is het verschil tussen sigaretten en IQOS?
IQOS is een beter alternatief voor roken, omdat het tabak verhit in plaats van deze te verbranden. IQOS biedt de echte smaak van tabak, zonder vuur, as of sigarettenrook en met minder geurtjes.

IQOS genereert een nicotinehoudende damp met gemiddeld 90% lagere niveaus aan schadelijke chemicaliën in vergelijking met sigarettenrook.

Volledig overstappen op IQOS is mogelijk minder schadelijk voor je gezondheid dan doorgaan met roken. IQOS is echter niet vrij van risico's en is verslavend. Als je je zorgen maakt over de nadelige gevolgen van roken, kun je het beste stoppen met het gebruiken van tabak en nicotine.
Kan ik sigaretten gebruiken in mijn IQOS-apparaat?
Nee, dat moet je niet doen. Het IQOS-apparaat is exclusief ontworpen voor gebruik van HEETS-tabaksticks en vice versa.

Uitsluitend door deze samen te gebruiken, kun je optimaal profiteren van de voordelen van het systeem, die aangetoond zijn door de wetenschappelijke afdeling van PMI.

Al ons onderzoek is gebaseerd op het gebruik van IQOS met HEETS-tabaksticks.
Is het gebruik van IQOS veilig en/of vrij van risico's?
Nee. IQOS is niet zonder risico’s. Alhoewel het door IQOS gegenereerde niveau van schadelijke chemicaliën gemiddeld 90% lager is, bevat de damp nog steeds schadelijke chemicaliën. Bovendien bevatten HEETS-tabaksticks nicotine, wat verslavend is.

Desalniettemin is IQOS een beter alternatief dan roken, want ons wetenschappelijk onderzoek tot nu toe heeft aangetoond dat het volledig overstappen op IQOS mogelijk minder gezondheidsrisico's met zich meebrengt dan doorgaan met roken.

Als je je zorgen maakt over de nadelige gevolgen van roken, kun je het beste stoppen met het gebruik van tabak en nicotine.
Met wie moet ik contact opnemen als ik nog meer vragen heb?
Neem voor hulp of begeleiding contact op met onze Klantenservice:

Telefonisch: +599 9 788 9998
Van maandag t/m zondag van 10.00-19.00 uur
Per e-mail: contact.cw@iqos.com
Dit tabaksproduct schaadt uw gezondheid en is verslavend
Deze website bevat informatie over een product dat tabak bevat en enkel mag worden gebruikt door rokers van 18 jaar of ouder die in Curacao wonen.
Ben je ouder dan 18 jaar en roker of gebruiker van andere nicotine producten?
Je moet 18 jaar of ouder zijn om de informatie op deze website te bekijken.